Цялостна онлайн програма за сделки с недвижими имоти

Във всеки модул  в Цялостната програма за сделки с недвижими имот има между 2 до 6 теми. В някои от темите има по 2 видео материала – учебен и практичен. В практичната част има демонстрация къде и как да черпите информация онлайн за различни данни за имоти и други полезни неща.

Може ли да се види демо на някой модул или част от него?

В https://shtebetovska.com/real-estate-courses може да гледате напълно безплатно два от курсовете от Цялостната отлайн програма за сделки с недвижими имоти.

Ще има ли тестове, изпити, задачи, примери?

В темите в Цялостната онлайн програма за сделки с имоти има примери, споделен е практичен опит,  приложени са за свободно сваляне ключови и важни документи и ресурси нужни за сделки с недвижими имоти. В някои от темите, в зависимост от тематиката, има и практични задачи. Тестове засега няма.

Ще имаме ли право на безплатни консултации след изкаран платен курс Цялостна програма за сделки с имоти?

Включена е 1 безплатна онлайн консултация с продължителност 45 минути след предварителна уговорка за ден и час на телефон +359 878 22 36 09.

Колко дълго продължава даден курс?

Общата продължителност на всеки курс варира между 20 (двадесет)минути до 1,30 часа (един час и половина). Курсовете в отделните модули са наситени с изключително подбрана и ключова информация – гарантирано съдържание с висока стойност, от което ще имате практична полза.

Ще има ли доживотно ползване? Или достъпа до обученията е само за времето на курса на обучение?

Безплатните курсове са безплатни – не се заплащат. Те са достъпни винаги.

За платените обучения, след регистрация в shtebetovska.com, закупуване и заплащане на даден курс, във Вашия потребителски акаунт ще имате неограничен достъп за неограничен период на всички курсове и програми закупени от Вас, освен ако изрично не е упоменат срок за достъп.

Регистрация / Директна покупка от Онлайн магазина

Може да пазарувате директно от магазина. Регистрация ще се създаде автоматично при завършване на поръчката ви. На Вашия имейл ще получите автоматично създадена парола за достъп и данни за регистрацията ви.

Вход във Вашия акаунт или Регистрация става през Меню  –> Моят профил (за десктоп) или чрез иконата : Икона за меню - за телефон(за мобилни устройства) –> Моят профил.

Регистрация в сайта

Може да се регистрирате преди да пазарувате и сами да създадете паролата си.

И в двата случая ще получите потвърждаващ имейл за Вашата регистрация.

Видео в YouTube Как да управляваме админ профила си в shtebetovska.com

Как става достъпа до дадено обучение(курс)?

Достъп до безплатен курс в сайта:

Нужна е регистрация в сайта. Всички новосъздадени потребители ще получат автоматично достъп до безплатен курс. След  регистрация в сайта, трябва да се запишете. Това става като натиснете бутон Запиши се сега. Бутонът за записване се намира в страницата на всеки индивидуален курс.

От таблото за управление на вашия акаунт можете да видите своите курсове и да редактирате вашата парола и акаунт.

Достъп до платен курс:

Достъп до платен курс се дава от администратора на системата или Фейсбук група на обучението, след получено плащане в рамките на до 24 часа.

Когато курсовете се излъчват от моя сайт или през затворена група от Фейсбук, може да платите по следните начини:

  • Чрез банков превод;
  • Online чрез ePay като регистриран потребител – плащанията се извършват с карта VISA, MAESTRO, MASTER CARD в сайта чрез системата на ePay.bg.;
  • В брой на каса EasyPay –  чрез предоставяне на 10 цифровия код, който се генерира автоматично в системата на ePay.bg;
  • Чрез банкомат (B-Pay);

Когато курсовете се излъчват от моя сайт, от таблото за управление на вашия акаунт можете да видите своите курсове и да редактирате вашата парола и акаунт.

Когато курсовете се излъчват в затворена Фейсбук група, след заплащането на курса, подавате заявка за присъединаване към съответната Фейсбук група с номер на поръчката и две имена.

Може ли потребител да види всички възможни уроци в курс на сайта или потребителят трябва да завърши предишните уроци, преди да види следващ урок?

В сайта всички уроци са видими, независимо от напредъка на завършването. Вашият профил в учебна зона, в част Курсове. За да може лесно да следите докъде сте стигнали в напредъка на Вашите курсове, след завършване на даден урок го маркирайте като завършен като натиснете зеления бутон под видеото. Това няма да промени достъпа ви до вече гледани видеоматериали или други ресурси.

завършен видео урок

Цената с ДДС ли е или без?

Всички цени в платените онлайн курсове са с включен ДДС.

Правите ли консултации и колко струват?

Да. Провеждам персонални професионални консултации. Една консултация струва 150 лева.

Професионална персонална онлайн консултация на имейл до 24 часа

  1. Попълнете формата – Стъпка №1;
  2. Платете – Стъпка №2;
  3. Получавате отговор на Вашите въпроси, заедно със съпътстващи препратки към институции и бланки на документи, които ще са ви нужни по електронната ви поща в рамките на 24 часа от получаване на плащане

Професионална персонална онлайн консултация чрез онлайн среща

  1. Попълнете формата – Стъпка №1;
  2. Платете – Стъпка №2;
  3. В срок до 24 часа очаквайте обаждане по посочения от Вас телефон за насрочване на онлайн среща.

Онлайн срещата се провежда чрез Google Meet и е с времетраене 40 минути в удобно за вас и мен време.

Пълна информация и формата, която да попълните ще намерите тук: https://shtebetovska.com/professional-online-assistance-in-real-estate-cases

За въпроси, моля обадете се на мобилен телефон +359 878 22 36 09.

Клиенти на ГОДЕС ИМОТИ не заплащат консултации. За тях всички консултации, снабдяване с документи за сделка (ако сме упълномощени) и огледи на имоти са безплатни.

Ще издавате ли удостоверения на успешно приключили и завършили обучение?

Ако желаете ще Ви издам сертификат при положение, че сте завършили всички модули.

Сертификатът,  не е държавно признат, но удостоверява че сте преминали онлайн обучението.

Обученията могат ли да бъдат присъствени или са само онлайн?

Обученията се провеждат онлайн.