Въпроси и отговори

Колко дълго продължава курса?

В страницата на всеки курс има публикувана общата му продължителност. Курсовете са наситени с изключително подбрана и ключова информация за недвижими имоти – гарантирано съдържание с висока стойност, от което ще имате практична полза.

Във всеки модул в Цялостната програма за сделки с недвижими имоти има между 2 до 6 теми, всяка с продължителност между 4 до над 30 минути в зависимост от тематиката. В някои от темите има по 2 видео материала – учебен и практичен. В практичния показвам демонстрация къде и как да черпите информация онлайн за различни данни за имоти.

Може ли да се види“демо“ на някой модул или част от него?

Следете сайта и социалните мрежи, както и пощата си за периодични безплатни достъпи до определени курсове.

Ще има ли доживотно ползване или само за времето на курса на обучение ще бъде достъпа до сайта Ви?

След регистрация в shtebetovska.com, закупуване и заплащане на даден курс, във Вашия потребителски акаунт ще имате неограничен достъп за неограничен период на всички курсове и програми, които сте закупили.

Как става достъпа до даден курс?

Достъп до курса се дава от администратора на системата, след получено плащане.

Може ли потребител да види всички възможни уроци в курс? Или потребителят трябва да завърши предишните уроци, преди да види следващ урок?

Всички уроци са видими, независимо от напредъка на завършването. Вашият профил в учебна зона, в част Курсове. За да може лесно да следите докъде сте стигнали в напредъка на Вашите курсове, след завършване на даден урок го маркирайте като завършен като натиснете зеления бутон под видеото. Това няма да промени достъпа ви до вече гледани видеоматериали или други ресурси.

завършен видео урок

Цената с ДДС ли е или без?

Всички цени са с включен ДДС.

Ще издавате ли удостоверения на успешно приключили и завършили курса?

Да. Удостоверение ще се издава от „Годес“ ЕООД след завършване на Цялостна програма за сделки с недвижими имоти .

Ще има ли тестове, изпити, задачи, примери?

В темите има примери, споделен е практичен опит,  приложени са за свободно сваляне ключови и важни документи и ресурси нужни за сделки с недвижими имоти. В някои от темите, в зависимост от тематиката, има и практични задачи. Тестове предстои да направя.

Ще имаме ли право на безплатни консултации след курса с Вас?

Всички закупили Цялостна програма имат право на 30 минутна безплатна консултация след предварителна уговорка за ден и час.

Трябва ли да бъде присъствено или може и по интернет само?

Курсовете се провеждат онлайн.


Задайте Вашия въпрос и ние ще отговорим в тази страница: