Въпроси и отговори

Колко дълго продължава даден курс?

Общата продължителност на всеки модул варира между 20 минути до 1 час и половина. Курсовете в отделните модули са наситени с изключително подбрана и ключова информация – гарантирано съдържание с висока стойност, от което ще имате практична полза.

Цялостна онлайн програма за сделки с недвижими имоти

Във всеки модул  в Цялостната програма за сделки с недвижими имот има между 2 до 6 теми. В някои от темите има по 2 видео материала – учебен и практичен. В практичната част има демонстрация къде и как да черпите информация онлайн за различни данни за имоти и други полезни неща.

Може ли да се види“демо“ на някой модул или част от него?

Следете сайта и социалните мрежи, както и пощата си за безплатни достъпи до определени курсове.

Ще има ли доживотно ползване или само за времето на курса на обучение ще бъде достъпа до сайта Ви?

Безплатните курсове са безплатни – не се заплащат.

След регистрация в shtebetovska.com, закупуване и заплащане на даден курс, във Вашия потребителски акаунт ще имате неограничен достъп за неограничен период на всички курсове и програми, които сте закупили.

Как става достъпа до даден курс?

Достъп до безплатен курс:

Всички новосъздадени потребители ще получат автоматично достъп до безплатен курс.

Нужно е след  регистрация в сайта да се запишете. Това става като натиснете зеления бутон Запиши се сега, който изглежда така :Запиши се сегаЗеленият бутон за записване се намира в страницата с курсовете тук: https://shtebetovska.com/курсове  или в страницата на всеки индивидуален курс.

За безплатните курсове няма заплащане при записване.

Достъп до платен курс:

Достъп до платен курс се дава от администратора на системата, след получено плащане.

Може ли потребител да види всички възможни уроци в курс? Или потребителят трябва да завърши предишните уроци, преди да види следващ урок?

Всички уроци са видими, независимо от напредъка на завършването. Вашият профил в учебна зона, в част Курсове. За да може лесно да следите докъде сте стигнали в напредъка на Вашите курсове, след завършване на даден урок го маркирайте като завършен като натиснете зеления бутон под видеото. Това няма да промени достъпа ви до вече гледани видеоматериали или други ресурси.

завършен видео урок

Цената с ДДС ли е или без?

Всички цени в платените курсове са с включен ДДС.

Ще издавате ли удостоверения на успешно приключили и завършили курса?

Не, но ако желаете – ще ви издадем сертификат.

Ще има ли тестове, изпити, задачи, примери?

В темите има примери, споделен е практичен опит,  приложени са за свободно сваляне ключови и важни документи и ресурси нужни за сделки с недвижими имоти. В някои от темите, в зависимост от тематиката, има и практични задачи. Тестове предстои да направя.

Ще имаме ли право на безплатни консултации след курса с Вас?

Консултациите се заплащат и струват 30 лева с ДДС за 45 минути, след предварителна уговорка за ден и час на телефон +359 878 22 36 09.

Клиентите на ГОДЕС ИМОТИ не заплащат консултациите. За тях всички консултации, снабдяване с документи за сделка /ако сме упълномощени/ и огледи на имоти са безплатни.

Курсовете могат ли да бъдат присъствени или са само онлайн?

Курсовете се провеждат онлайн.