Цялостна онлайн програма за сделки с недвижими имоти

Във всеки модул  в Цялостната програма за сделки с недвижими имот има между 2 до 6 теми. В някои от темите има по 2 видео материала – учебен и практичен. В практичната част има демонстрация къде и как да черпите информация онлайн за различни данни за имоти и други полезни неща.

Може ли да се види демо на някой модул или част от него?

В https://shtebetovska.com/real-estate-courses може да гледате напълно безплатно два от курсовете от Цялостната отлайн програма за сделки с недвижими имоти.

Ще има ли тестове, изпити, задачи, примери?

В темите в Цялостната онлайн програма за сделки с имоти има примери, споделен е практичен опит,  приложени са за свободно сваляне ключови и важни документи и ресурси нужни за сделки с недвижими имоти. В някои от темите, в зависимост от тематиката, има и практични задачи. Тестове засега няма.

Ще имаме ли право на безплатни консултации след изкаран платен курс Цялостна програма за сделки с имоти?

Включена е 1 безплатна онлайн консултация с продължителност 45 минути след предварителна уговорка за ден и час на телефон +359 878 22 36 09.

Колко дълго продължава даден курс?

Общата продължителност на всеки модул варира между 20 минути до 1,30 часа /един час и половина/. Курсовете в отделните модули са наситени с изключително подбрана и ключова информация – гарантирано съдържание с висока стойност, от което ще имате практична полза.

Ще има ли доживотно ползване или само за времето на курса на обучение ще бъде достъпа до сайта Ви?

Безплатните курсове са безплатни – не се заплащат.

След регистрация в shtebetovska.com, закупуване и заплащане на даден курс, във Вашия потребителски акаунт ще имате неограничен достъп за неограничен период на всички курсове и програми, които сте закупили.

Регистрация / Директна покупка от Онлайн магазина

Може да пазарувате директно от магазина. Регистрация ще се създаде автоматично при завършване на поръчката ви. На Вашия имейл ще получите автоматично създадена парола за достъп и данни за регистрацията ви.

Вход във Вашия акаунт или Регистрация става през Меню  –> Моят профил (за десктоп) или чрез иконата : Икона за меню - за телефон(за мобилни устройства) –> Моят профил.

Регистрация в сайта

Може да се регистрирате преди да пазарувате и сами да създадете паролата си.

И в двата случая ще получите потвърждаващ имейл за Вашата регистрация.

Как става достъпа до даден курс?

Достъп до безплатен курс:

Всички новосъздадени потребители ще получат автоматично достъп до безплатен курс.

От таблото за управление на вашия акаунт можете да видите своите курсове и да редактирате вашата парола и акаунт.

Нужно е след  регистрация в сайта да се запишете. Това става като натиснете бутон Запиши се сега. Бутонът за записване се намира в страницата на всеки индивидуален курс.

Достъп до платен курс:

Достъп до платен курс се дава от администратора на системата, след получено плащане в рамките на до 24 часа.

От таблото за управление на вашия акаунт можете да видите своите курсове и да редактирате вашата парола и акаунт.

Може ли потребител да види всички възможни уроци в курс? Или потребителят трябва да завърши предишните уроци, преди да види следващ урок?

Всички уроци са видими, независимо от напредъка на завършването. Вашият профил в учебна зона, в част Курсове. За да може лесно да следите докъде сте стигнали в напредъка на Вашите курсове, след завършване на даден урок го маркирайте като завършен като натиснете зеления бутон под видеото. Това няма да промени достъпа ви до вече гледани видеоматериали или други ресурси.

завършен видео урок

Цената с ДДС ли е или без?

Всички цени в платените онлайн курсове са с включен ДДС.

Правите ли консултации и колко струват?

Да. Консултациите се провеждат онлайн или в офиса. Струват 70 лева и са с продължителност 45 минути, след предварителна уговорка за ден и час на телефон +359 878 22 36 09.

Клиенти на ГОДЕС ИМОТИ не заплащат консултации. За тях всички консултации, снабдяване с документи за сделка /ако сме упълномощени/ и огледи на имоти са безплатни.

Ще издавате ли удостоверения на успешно приключили и завършили курса?

Не, но ако желаете – ще ви издадем сертификат.

Курсовете могат ли да бъдат присъствени или са само онлайн?

Курсовете се провеждат онлайн.