ИЗБЕРЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН БРОКЕР КОНСУЛТАНТ

  • който ще организира за Вас огледи на имоти;
  • ще отсее реалните оферти за имоти от фалшивите;
  • ще провери правното състояние на имота заедно с адвокат преди да капарирате или депозирате каквато и да било сума на собственика на имота;
  • ще съдейства относно набавяне на документи необходими за банка, ако ползвате банков кредит;
  • ще забележи детайли в имота и извън него, които Вие няма да видите и ще Ви ги каже!
  • професионалния консултант ще ви осигури определено ниво на сигурност когато отивате в нечии дом на оглед! Помислете – нито вие знаете къде отивате когато звъните сам по някоя обява, нито собственика знае кой влиза в дома му!

Не губете нерви, време и пари в опит да отсеете реалните оферти за имоти в медиите и интернет пространството!  Ще проучим достоверността на всяка информация от онлайн пространството за Вас.

Емоционалната покупка на недвижим имот не е препоръчителна. Покупка на имот се случва 1, 2 или 3 пъти в живота на повечето хора. 

Задайте всички въпроси, които ви интересуват относно дадено жилище или друг недвижим имот и получете отговор

Не пропускайте възможността да закупите подходящия за Вашето семейство имот! Понякога вярвате, че даден имот не струва толкова колкото собственика е определил и решавате, че трябва да се пазарите. И тогава се явява друг купувач, който купува Вашия имот. 

Няма по-разочаровани хора в практиката ми, отколкото тези, които са намерили една чудесна възможност за покупка на желан имот, но са я пропуснали защото е бил продаден на друг!

Годес Имоти работи с професионалисти в различни области – адвокат, нотариуси, архитекти, строителни и нивестиционни компании

Адвокатът не организира огледи на имоти, не преговаря, не се ангажира лично да извади от съответните инстанции необходимите документи за нотариалното изповядване на сделката при нотариус (предходни актове с давност поне 10 години, документи за представяне пред банка, удостоверение с идентификационен номер от Кадастър, скици, и други съпътстващи документи, удостоверение за тежести от агенция по вписвания и т.н), не проучва пазара според вашите изисквания, не отсява фалшивите от действително реални оферти за продажба на имоти.

Адвокатът установява правния статут на имота, който искате да купите на база документи, за набавянето на които съдейства Вашия професионален консултант.

Работата на адвоката е от съвсем различно естество и не може да бъде сравнявана с работата на професионалния консултант. АДВОКАТЪТ ЩЕ ПОИСКА ОТ ВАС ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ и ще даде ПРАВНО СТАНОВИЩЕ относно необходимостта от допълнително изискуеми документи, клаузи по договори и анекси, и нотариалното изповядване на сделката!

Ако Вие сте купувач, избирайки мен за ваш брокер, ще е нужно да сключите договор за предоставяне на услугите, които желаете и да заплатите аванс.

 

Контакт

Десислава Щебетовска
Десислава ЩебетовскаПрофесионален брокер от 2007 година