Здравейте

Здравейте и благодаря, че сте тук.

Тук ще споделям новини и полезна информация от моя опит със сделки с недвижими имоти и преживявания в дигиталния свят. Свят ли е, или космос? Не знам. Дигитализацията ни трансформира бурно, завихря нас и децата ни в тази бурна въртележка. Технологиите ускорено ни засилват към фантастичното бъдеще, което понякога ококорени срещаме във филмите.

Света стана много шумен, не мислите ли? Толкова много информация вали отвсякъде… Дигиталната ера е във своя апогей. Света е креативен, градовете са умни, къщите – зелени, хората сме …шарени.

Това е първата ми публикация тук. И наистина се вълнувам, тъй като аз не ви познавам все още. А може би не е точно така и някои от вас познавам? Обаче в момента не ви виждам. Комуникацията е важна. Поне така казват. Но ето, че във виртуалния свят нещата се случват иначе. Огромен избор за всяко малко и голямо нещо…Приятно ми е да се запознаем!

Искам в shtebetovska.com да се чувствате добре!

Искам да ви предам всичките си знания от сферата на недвижимите имоти. Да бъдете информирани и да знаете как да продавате и купувате имоти е важно, защото това ви дава сигурност. Същото се отнася и за имотите под наем.

Искам да ви предам знанията си и за дигиталните ми умения, работа в уеб среда и как лесно да управлявате своя уебсайт или електронен магазин, как да актуализирате съдържание в различни CMS платформи и т.н.

Наслаждавайте се на живота!
Добре сте дошли!

Деси Щебетовска