Влезте в Учебната зона

100% гаранция за удовлетвореност


Цялостна онлайн програма за сделки с недвижими имоти

Всички новосъздадени потребители ще получат автоматично 

БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП ДО ЦЯЛОСТНАТА ПРОГРАМА!

Нужна е само регистрация в сайта, която отнема 1 минута.

Няма заплащане за записване!

Онлайн програмата,  включва 10 независими курса, които взаимно се допълват и надграждат.
Всеки курс се състои от 2 до 6 теми с по едно или две видео материала, в които подробно са разгледани всички ключови и важни за страните етапи при сделки с имоти.

Включени са примери от практиката, отговори на въпроси по различни казуси, коментари, много полезна и практична информация, а също документи които директно БЕЗПЛАТНО може да свалите.
Курсовете са подходящи за брокери и всички вас, които искате да се развивате в професията „Брокер на недвижими имоти“.
Курсовете са подходящи за собственици на недвижими имоти, за кандидат купувачи, наемодатели и наематели на имоти.

Да бъдете информиран е от първостепенно значение за Вашата сделка!

НАУЧЕТЕ ВСИЧКО ЗА ИМОТИТЕ!

ВЛЕЗТЕ В УЧЕБНАТА ЗОНА »
ЦЯЛОСТНА ОНЛАЙН ПРОГРАМА - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ


„Годес“ ЕООД гарантира 100% удовлетвореност от нашите обучения и събития. Ние сме абсолютно сигурни в качеството, предимствата и ползите на онлайн обученията и информативно-образователните събития, които организираме. Ако дадено платено онлайн обучение или проведено събитие не е отговорило на очакванията Ви, ние ще Ви възстановим заплатената сума.

В срок от 7 /седем/ работни дни след посещение на конкретно събитие или след закупуване и предоставяне на достъп до онлайн обучение, е нужно да ни изпратите имейл от имейла с който сте се регистрирали в уебсайта  ни shtebetovska.com, с описание на точната причина за Вашата неудовлетвореност. В 10/десет/ дневен срок от получаване на Вашия имейл ще се свържем с Вас по електронна поща и мобилен телефон, и ще Ви поканим в нашия офис за да Ви върнем заплатената сума. Ако в имейла до нас посочите своята банкова сметка и за Вас не е удобно да дойдете в офиса ни – ще ви върнем парите по банков път чрез банков превод по посочената банкова сметка.